Clik aku dan tgk...


Monday, 2 May 2011

Pengalaman Yang Susah Ak NK lpekan..huhu

Hari sabtu ritu an..lepas ak balik jew dari kubur, ak planing nk kua ngan kawan ak...sebab nk g bli barang laptop ak kat East Cost Mall ( ECM ) kat kuantan...so kul 3 tu ak tggu kawan ak kat kedai produa kat depan giant kat umah ak...dalam kul 3.20 die sampai..so kitorang pown terus ke ECM...mase sampai kat sne 2 Kereta punyala banyak...sebab hari 2 ade jom heboh kat kuantan..so ramai la orang kua...kiteorank pown cari parking kat bahagian atas bangunan 2...lepas jumpew parking 2 kiorank pown terus masuk ke dalam...Kejadian yang kelakar ny terjadi mase nk balik dari ECM 2..huuhu...kiteornak ngan borak2 kat depan foodcort kat tingkat atas sekali 2...mase 2 kawan ak sorank ni nk bayar duit parking...entah mcam mne mase ak nk berpaling kebelakang nk tgk die...ak boleh tergelincir pas2 terduduk kat atas lantai 2...:( segan giler...kawan2 ak semua dah tergelak2 kat ak...tp nasib baik tak ramai orang yang nampak..:p huhu...klaw x ak rase semua yg ade kat situ mesti gelak besar pnyer...Hahahaha....nntkan sambungannyer...(sbb nk kne jadikan 5 post ) huhu

No comments:

Post a Comment

Jom Tengok Korang Hebat Ke tak..haha



Suara Kuda Yg Merdu..uhuhu